Köszöntő

Üdvözöljük weboldalunkon! Már megint egy új web oldal, és már megint az angol nyelv tanításáról szól. Hogy mi az új és különleges benne?
Ami az új érettségit illeti, ebben mindannyian bizonyos fokig újoncnak számítunk. Mi, a tantárgyat tanító tanárok, mind épp csak előtte állunk, hogy a soron következő vizsgaidőszakban először próbálkozzunk meg vele. Mindannyian egy teljesen új rendszert készülünk az elmélet síkjáról a gyakorlati megvalósítás porondjára vinni. Telve vagyunk izgalommal és lelkesedéssel, mások aggodalommal és félelemmel, de mindannyiunkat közelről érint.
Épp azért született ez a weboldal, hogy lehetővé váljék mindenki számára minél többet megtudni az angol nyelvi érettségi vizsga szóbeli részéről, mivel a szóbeli vizsgáztatás mindig is a legneuralgikusabb része volt mindenféle nyelvvizsga rendszernek.
Számítunk az Önök aktív közreműködésére is, amikor ezt az oldalt készülünk összeállítani és működtetni. Szándékunk szerint valamiféle nyílt fóruma lenne ez a témának. Kérjük, olvassák el, mi az, amit ajánlani tudunk, és forduljanak hozzánk bizalommal, bármiféle problémájuk, aggodalmuk, kérdésük avagy ötletük lenne a témával kapcsolatban.
Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat!
Czene-Bona © 2004